info@chillienglish.cz

Poslední volná místa – přihlaste se ještě dnes!

Poslední volná místa – přihlaste se ještě dnes!

Ahoj všichni, zdraví vás Ilona, zapálená lektorka a milovnice angličtiny z Chilli English. 🙂

Podzimní kurzy angličtiny se nám krásně rozjely a výuka frčí o sto šest. K dispozici je ještě pár posledních termínů. Chcete-li se přidat a konečně se anglicky domluvit, tak mi zavolejte nebo napište, jsem tu pro vás! 🙂

Co říkají klienti o výuce v Chilli English?

“Všem, kteří chtějí se svoji angličtinou skutečně pohnout, jednoznačně doporučuji hodiny angličtiny v Chilli English se sl. Ilonou.
Pár lektorů jsem v minulosti již vyzkoušel, ale jediný komu jsem ochoten dát své plné doporučení, je právě sl. Ilona. Skvělý přístup, svatá trpělivost, ale hlavně skutečně znatelné výsledky a to vše velmi příjemnou a zábavnou formou. Navštěvuji její hodiny již skoro dva roky a dokud mě nevyhodí, tak budu chodit dál… 👍👍

pan Radim S. (správce společnosti pronájímající obchodní prostory)/  kurz Callanova metoda

“Ilču mohu jen a jen doporučit. Je to neskutečně vnímává lektorka, která vycítí, jak ke svým “žáčkům” přistupovat. Počáteční stud je tatam a hodiny, ze kterých si odnesete jen to nelepší, jsou plné pohody. Je to zkušená lektorka, která opravdu naučí, a to nenucenou a příjemnou formou.”

paní Hanka J. (hlavní kontrolorka v soudním inženýrství)/ kurz konverzační angličtina

“Na jazyky jsem byl vždy “debil” a nebavilo mě to na základní ani střední škole … Když mi firma řekla, že máme možnost proplacení kurzů AJ, tak jsem si říkal – Ano/ Ne … chce se mi? mám čas? nebude to otrava? …. Dostal jsem kontakt na Chilli English a musím říct, že mě to začalo bavit, na hodiny jsem se těšil a zažil hezký rok , kdy každé pondělí večer patřilo hodině AJ se skvělou , vždy pozitivní usměvavou lektorkou. Věřím, že se budu moct brzy domluvit na další hodiny v Chilli English.”

pan Lukáš N. (manažel prodejny T-mobile)/ kurz Callanova metoda

Tak to taky zkuste – anglicky se naučíte i vy! 🙂

Chilli English = Bude vám to pálit!