info@chillienglish.cz
Chilli-English

Lekce angličtiny: Jaro/léto 2019

Lekce angličtiny: Jaro/léto 2019

Milí návštěvníci stránek Chilli English, zdravím vás. 🙂

Zimě už konečně odzvonilo a jaro je v rozpuku. Věřím, že se vám podařilo načerpat všechny potřebné síly pro to, abyste se mohli začít naplno věnovat všem svým novým projektům, plánům, vizím. A také se těším, že vám nechybí elán a chuť zacvičit s angličtinou.

Jste tu poprvé a rádi byste se dozvěděli více o výuce angličtiny v Chilli English? Mohlo by vás zajímat:

Proč angličtina s Chilli English?

Držím se kréda: „Teorie je ti k ničemu, potřebuješ se dorozumět.“ Proto se zaměřuji především na mluvenou angličtinu. Lekce probíhají formou konverzace na nejrůznější témata nebo také dle čím dál více oblíbené Callan Method (unikátní systém svižných otázek a odpovědí), více viz Forma výuky. Výuka je individuální, pro dvojice nebo předem domluvené malé skupinky (3-4 osoby).

Je tato metoda vhodná i pro mně?

Stávající úroveň jazyka nehraje roli – touto metodou se můžou angličtinu učit všechny levely – od úplných začátečníků po pokročilé uživatele angličtiny. 

Kdo se na lekce může přihlásit?

Na angličtinu Chilli English se může přihlásit kdokoli – věk nerozhoduje. A motivace může být různá – znalost angličtiny vyžaduje šéf, potřebujete si vylepšit známku ve škole nebo chcete cestovat a neznalost jazyka vám to ztěžuje. Nebo vás angličtina prostě baví, chcete si ji udržet nebo třeba posunout ještě na vyšší level. 

Kde a jak výuka probíhá?

Je úplně jedno, odkud jste (z Čech, Moravy, Slezska či pobýváte za hranicemi), výuka je totiž možná formou SKYPE, pěkně z pohodlí domova. Více info ke skype lekcím zde https://chillienglish.cz/skype-lekce-anglictiny-chilli-english/ nebo v referencích od klientů Chilli English, viz  https://chillienglish.cz/lektor/. Lekce mohou ale také probíhat osobní formou, a to v učebně v centru Brna na Kraví hoře.

Hodiny jsou možné kdykoli v průběhu dne – ráno, odpoledne či večer. 

Zaujal vás princip výuky Chilli English? Máte více dotazů či chcete vyzkoušet ukázkovou hodinu ZDARMA?

Kontaktujte mě na info@chillienglish.cz

Těším se na Vás! 🙂

Ilona Šoukalová, Chilli English

Chilli English = Bude vám to pálit!