info@chillienglish.cz

Skype English Lessons – Zima/jaro 2020

Skype English Lessons – Zima/jaro 2020

Vážení klienti a návštěvníci stránek Chilli English,

přeji vám krásný nový rok 2020, hodně štěstí, zdraví, síly a pevné nervy. Přeji vám také dostatek odhodlání do nových projektů a samozřejmě chuť se učit angličtinu! 🙂

Angličtina je krásný jazyk a mám to štěstí, že s úspěchem pomáhám lidem zlepšovat se v tomto jazyce už nekolik let. Učím dospěláky i děti – jednotivce, dvojice i menší skupinky. Přihlásit se může jak úplný začátečník, tak i pokročilý.

V předešlých letech probíhala výuka v učebně na Kraví hoře v Brně, ale poslední dva roky vedu všechny lekce pouze prostřednictvím skype, jelikož dlouhodobě pobývám v zahraničí.

Skype výuka má spoustu výhod (třeba ušetřený čas za dopravu a flexibilitu), a tak není divu, že je mají klienti čím dál více v oblibě.

Pokud se chcete přidat, můžete mi napsat na email info@chillienglish.cz. Budu se vám ráda věnovat.

Na závěr si dovolím krátký postřeh z praxe:

Rádi byste se anglicky naučili, ale máte za to, je to to těžký jazyk? Mýlíte se.

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je ájina v porovnání s jinými jazyky opravdu mnohem snažší. Posledního půl roku si rozšiřuji obzory o další světový jazyk (portugalštinu), a tak mohu s klidem říct, že angličtina je proti tomuto jazyku opravdu procházka růžovým sadem!! Přesto mě to nesmírně baví a pomalými krůčky se posouvám dál a dál, a to je radost.

Navíc, učení se úplně novému jazyku má pro mě ještě další rozměr, a to, že nyní dokážu porozumět lépe i vám, studentům. Najednou se sama ocitám na druhé straně, a tak vím, jaké to je, když se učíte něco, co neznáte, neumíte či neovládáte. A zároveň zjišťuji, co na mě tzv. „platí“, a to mi pomáhá nacházet nové a další způsoby, jak lépe pomáhat i vám.

Mějte čarokrásné dny a ať se daří! 🙂

Vaše Ilona, Chilli